Millionaires recenze

8. července 2013 v 20:12 |  Dílovky
Ahoj lásky moje <3 celkem dlouho sem tu nebyla ale ani jsem se nějak neflákala :D V pátek k nám přijel strejda s přítelkyní,tak se grilovalo a kecalo a chlas....ehm....no a v sobotu byli u nás ve Bělči oslavy 70.výročí založení fotbalu :D nejdřív byl na programu dětskej den,kde sem pomáhala,nesnášim děti *ano chodí na pedagogickou školu* a potom hrály fotbal ženský proti starý gardě :D no spíš tam chodili než běhali a jejich lékárnička se slkádala z flašek vodky a bechera -_-" ale byla to sranda :D Koneckonců hrála i moje mamka,tak sem se jí mohla aspoň smát :D no a potom už hráli normální fotbal,čili SK Běleč vs. Internacionálové ČR (nemám šajn kdo to byl,ale prej dřív hráli v repre) každopádně jsem opět celej zápas koukala na zadnici mýho ex :D no ale on jí má fakt tak sexy a vypracovanou AW! no comment -_-" :D a potom byla zábava přímo na hřišti :3 to byla pravá vesnická kalba :D všichni fotbalisti se vožrali jak zákon káže a potom ty p*čoviny co tam dělali :D jeden tam tancoval do půli těla a potom tam rozhlašovali že je den polibků :D no prostě sranda byla :D
Jestli jste se pročetli až sem tak gratuluju :D
No a tady je ta recenze :3 Doufám že vás zaujme :)
Tak papa dears <3





Písnička k povídce :)


Každá žena má slabost pro ´´zlý hochy´´. Nikdy bych si ale nemyslela, že i já jsem taková. A že se v mém životě objeví dva naráz. Tak stejní, ale zároveň úplně jiní….

Lucy Weather je 25 letá dívka, která právě dostudovala vysokou školu. Shání si práci kdekoli je to možné. Jednou večer v baru, kde je na brigádě, potká muže s páskou přes oko a okamžitě jí zaujme. Je o dva roky starší než ona a jak se později dozvídá, je to úspěšný podnikatel. Jenže i přes jeho dokonalé výsledky a bezchybné vystupování má ten muž své démony, se kterými se Lucy chtě nechtě setká. Nikdy by jí, ale nenapadlo, že jeden z jeho démonů je jeho vlastní mladší bratr a její žák….


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Moose^^ Moose^^ | Web | 8. července 2013 v 20:52 | Reagovat

Tyjo tak to muselo bejt fakt dobrýý..takový vesnický oslavi sou dycky nejlepší:D:D když se tam každej vožere no:D:D a koukat se u fotbalu na zadnici bývalího, o tom mi povídej :D:D:D *taky sem se dívala:|* :D:D:D:D

2 Lůca Lůca | Web | 8. července 2013 v 20:54 | Reagovat

[1]: to je asi ta největší zábava co tam mám :D ale to ti prostě nedá se nekouknout :D

3 SNSTeam - Luka SNSTeam - Luka | Web | 10. července 2013 v 11:27 | Reagovat

sis to asi dobře užila :DD btw. tu povidku si určitě přečtu :3
---------------------
to anime je prostě nehorázně dobry xD každým dnem jsem čekala na nové díly :3 takže se určitě mrkni, litovat nebudeš :D

4 Danyla Danyla | Web | 11. července 2013 v 10:44 | Reagovat

Na to sa tešíííím znie to zaujímavo ;) ......... Och tak to ste museli mať poriadnu zábavu u nás tiež bolo niečo podobné ale nebola som tam. Lenivosť? Možno. :D V ten deň som prišla domov totálne vyčerpaná a bola som rada keď som si ľahla do posteli a zaspala. :D No v noci som sa zobudila na vreskot dákych ožranov (To je tak keď bývaš vedľa futbalového ihriska, kde sa robí akcia :D)

5 Lůca Lůca | Web | 11. července 2013 v 19:25 | Reagovat

[3]: Jsem ráda že se recenze líbí a Zetsuen no tempest je úžasný :3 hned sem si to anime zamilovala <3

6 Lůca Lůca | Web | 11. července 2013 v 19:26 | Reagovat

[4]: :D jo tak bydlet u hřiště bych nechtěla :D díky bohu za barák na druhý straně vesnice >////< :D

7 Teresa-san Teresa-san | E-mail | Web | 12. července 2013 v 21:36 | Reagovat

Drahoušku můj, tak toto zní velice, ale VELICE dobře! Těším se *jásá jako dětsko* Něco mi to trošičku připomíná O.o XDDD
Tvé povídky si velice ráda čtu a moc, moc, moc se těším, až tuhle přidáš! <3 Taky se těším na další kapitoli k ostatním povídkám... ;3
Písnička je... zajímavá :D
Chtěla bych vidět pozadí tvého bývalého... 3:D *chrání se před ukamenováním* *dostává výhružné pohledy od Byoua* XDDDDD
Též bych se chtěla nějak pořádně pobavit *W* Heh... a celkem i s tebou >.<"  (nehledej v tom dvojsmysl... SAkra! I tak to blbě zní XDDDD)
Jsem ráda, že jsi se konečně odhodlala dělat si povídky o sobě a o svých milášcích :3

8 Lůca Lůca | Web | 12. července 2013 v 22:47 | Reagovat

[7]: >//////< to jsem moc ráda že se ti nápad líbí a no jo je to podle něčeho :D vidět jeho pozadí je k nezaplacení <3 to mě asi bude pronásledovat do konce života :D taky bych se s tebou ráda někdy pobavila :D (ono to fakt zní divně :D) no prostě bych s tebou ráda zašla na pařbu >////< jj konečně jsem se odhodlala ale stejně mi to moc ještě nejde :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama